fabrica de muebles de cocina tarragona - Fábrica de mobles de cuina i armaris a mida

ModeCuina
    Mobles de cuina

Menu
Vaya al Contenido
Empresa


Fàbrica de Mobles de cuina i Armaris a mida

Modecuina va ser creada a finals de 1984 a l'Espluga de Francolí per Ramón Baldrich Palau, fruit de l'evolució d'un petit taller de fusteria que Ramon Baldrich va obrir l'any 1971.
Modecuina és una empresa especialitzada en la fabricació de mobles de cuina i armaris a mida, que destaca per la seva llarga trajectòria en el sector i la varietat en l'oferta.
L'empresa destaca per la seva lluita per innovar en nous models, oferint noves solucions per respondre a un client cada vegada més exigent.
Anys d'experiència en el sector, un alt nivell de qualitat en la fabricació i una important tasca comercial han convertit Modecuina, en un nom respectat, dins del seu àmbit comercial.
La nostra flexibilitat en la fabricació i el nostre caràcter familiar ens permeten reproduir les idees de el client amb la màxima presició fabricant mobles a mida i amb una àmplia varietat de colors i materials.

Modecuina li ofereix mobles de cuina i armaris a mida per a tots els estils de vida.
Gaudiu el plaer d'estar a la cuina tant si li agrada l'estil clàssic com si prefereix un estil més modern i avantguardista.
L'evident funcionalitat, les cures dels detalls, l'extensa gamma dels models, formes i colors, la qualitat dels acabats i les combinacions pràcticament il·limitades faran possible la cuina dels seus somnis.
És la millor opció si busques on comprar mobles de cuina i sentir-se en família.
ARMARIOS A MEDIDA

Útil o decoratiu? modarm li fabrica l'armari que més s'adapti a les seves necessitats ja siguin d'espai com d'estètica utilitzant diferents materials que caracteritzen cada armari i el fan diferent, aconseguint un element útil per a la llar i decoratiu a el mateix temps.


Mobles de Cuina S.A.
Carretera N-240 km 42,4 43440 L'Espluga de Francolí
977870914-info@modecuina.com
Regreso al contenido